Hulp nodig voor kinderen in Jemen.

Na zes jaar oorlog is er in Jemen sprake van een humanitaire ramp. Eerlijk gezegd had ik geen idee. Tot ik afgelopen november op het NOS journaal de reportage van Daisy Mohr zag van baby's en kinderen die sterven van de honger, op de vlucht geslagen gezinnen en gesaboteerde hulpverlening. Aangrijpende beelden, waarvan ik dacht dat kan niet, dat mag niet. En zeker niet nu. 

Daarom doneer ik de opbrengst van deze handelskraalkettingen, die ik speciaal gemaakt voor dit doel heb gemaakt, aan Save the Children locatie Jemen. 

Wil je de kinderen in Jemen helpen en een ketting kopen? Stuur me dan een

mailtje dan neem ik contact op. De verzendkosten zijn 4,60 euro. Ophalen in Haarlem kan ook. Bedankt voor je steun,

groet Mieke Preijde / sieradenmaker

 

Inmiddels zijn alle kettingen verkocht en heb ik het geld overgemaakt naar Save the Children. Hartelijk bedankt allemaal!